CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM

Problem with cyclic bc when run on parallel

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   January 18, 2010, 01:06
Default Problem with cyclic bc when run on parallel
  #1
Tek
New Member
 
New guy
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Rep Power: 7
Tek is on a distinguished road
Hi everyone!
I'm a novice with openfoam.I try to run two channelFoam case (one for mesh constructed from block mesh,other for mesh converted from fluentMeshtoFoam) with cyclic BC.When i run parallel with the first one with many kind of decomposePar there is no problem.But it happen when i run parallel with the second one.It print to the screen " create Mesh for time = 0" and stop ,i wait for long time but nothing happen.
I hope somebody whose experience with this problem can help me.
Thanks to reading and sorry about my English.
Tek is offline   Reply With Quote

Old   January 18, 2010, 05:57
Default
  #2
Tek
New Member
 
New guy
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Rep Power: 7
Tek is on a distinguished road
does everyone has an idear ?What's problem with cyclic bc when decomposePar? I guest it's relevant with reading Mesh but i still don't understand...
everyhelp is appriciate!!
Tek is offline   Reply With Quote

Old   January 20, 2011, 15:40
Default I don't think it's due to cycle bc
  #3
Member
 
Charlie
Join Date: Dec 2010
Location: 415 Kinross Dr. Newark, DE 19711
Posts: 78
Rep Power: 6
cheng1988sjtu is on a distinguished road
Hi Tek,

I've just started to run the channelFoam, and run parallel, it seems OK, even though I have cycle BC in the domain, so maybe it's due to the conversion from Fluent to OpenFoam.

Perhaps, some boundary type has changed? you may check it,

Good luck~

Zhen
cheng1988sjtu is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Script to Run Parallel Jobs in Rocks Cluster asaha OpenFOAM Running, Solving & CFD 12 July 4, 2012 22:51
Cannot run Star-CCM+ parallel in Linux dburns CD-adapco 9 April 27, 2010 12:01
problem specifying alpha at inlet during a parallel run phsieh2005 OpenFOAM Running, Solving & CFD 2 August 13, 2009 08:23
Problem on Parallel Run Setup Hamidur Rahman CFX 0 September 23, 2007 17:11
Serial run OK parallel one fails r2d2 OpenFOAM Running, Solving & CFD 2 November 16, 2005 13:44


All times are GMT -4. The time now is 10:19.