CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM

/Allwmake Problem During Installation of OpenFOAM-2.0.0

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   July 26, 2011, 08:38
Question /Allwmake Problem During Installation of OpenFOAM-2.0.0
  #1
New Member
 
Matthew
Join Date: Jul 2011
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 4
Rep Power: 6
MPD78 is on a distinguished road
Hello,

I am trying to configure the OpenFOAM environment on a dual boot Windows 7 x64 machine. I am booting the machine in the Ubuntu 11.04 environment, following the instructions for installation of the Source Pack. All goes well until I get to the /Allwmake. I run this file and it installs/links/configures for about an hour and then just errors out when the tutorials are being configured. I don't understand why this happens.

I run the system check as recommended by OpenFOAM and it states that my system is correct and I pass the check.

Any ideas?



Thanks
Matt
MPD78 is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OpenFoam 2.0.0 installation Jan_Peters OpenFOAM Installation 86 April 27, 2012 05:32
OpenFoam 2.0.0 installation + ICC + Rocks Cluster chinper OpenFOAM Installation 5 July 13, 2011 16:00
OpenFOAM 1.7.0 installation problem stevek OpenFOAM 14 December 1, 2010 16:30
CAD -> gMsh -> enGrid -> OpenFOAM Problem AlGates OpenFOAM 7 August 6, 2010 12:46
64bitrhel5 OF installation instructions mirko OpenFOAM Installation 2 August 12, 2008 18:07


All times are GMT -4. The time now is 09:05.