CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > ParaView

ParaViewWeb - making the connection

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   October 21, 2013, 11:43
Default ParaViewWeb - making the connection
  #1
New Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 5
Rep Power: 3
circuitBurn is on a distinguished road
I've been following the few examples I've come across online to try to help set up a ParaViewWeb system.

The included examples are fine but don't (at least I couldn't see it) tell you how to connect to a pvserver instance. The JavaScript Introduction provides a serverUrl as this:
Code:
var serverUrl = "http://localhost:8080/PWService";
but I can't glean what I'm required to use as a URL or how that even connects to my pvserver process.

My page is currently being served by Django's test server and the pvserver instance is running on the same machine.

tldr; Can't figure out how to connect to pvserver using ParaViewWeb.js
circuitBurn is offline   Reply With Quote

Old   October 26, 2013, 08:00
Default
  #2
Super Moderator
 
Bruno Santos
Join Date: Mar 2009
Location: Lisbon, Portugal
Posts: 8,301
Blog Entries: 34
Rep Power: 84
wyldckat is just really nicewyldckat is just really nicewyldckat is just really nicewyldckat is just really nice
Greetings circuitBurn,

According to these instructions: http://www.paraview.org/Wiki/ParaViewWeb - I don't think you're meant to connect to a pvserver instance.

In theory, perhaps you can hack the files at "lib\paraview-4.0\site-packages\paraview" to connect to the pvserver port, instead of creating a "builtin" server...
Although, the instructions seem to be provided here, without any need for hacks: http://www.paraview.org/Wiki/ParaViewWeb_Server_setting

Best regards,
Bruno
wyldckat is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
paraviewweb

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
swak4foam building problem GGerber OpenFOAM Installation 54 April 24, 2015 16:02
Error bulding swak4Foam sfigato OpenFOAM Installation 18 August 22, 2013 12:41
build problem swak4Foam OF 2.2.0 mcathela OpenFOAM Installation 14 April 23, 2013 13:59
friction forces icoFoam ofslcm OpenFOAM 3 April 7, 2012 10:57
DecomposePar links against liblamso0 with OpenMPI jens_klostermann OpenFOAM Bugs 11 June 28, 2007 17:51


All times are GMT -4. The time now is 13:55.