CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > ParaView

Help! Problem in using mpiexec to run paraview on the Window 7?

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   October 30, 2013, 04:20
Question Help! Problem in using mpiexec to run paraview on the Windows 7
  #1
Sia
New Member
 
YaGao
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Rep Power: 0
Sia is on a distinguished road
hi, my English is not good, but i will try my best to describe my question.
Here is the problem:
I'm using ParaView4.0.1 - 32bit on windows 7.
I used the command "mpiexec.exe -np 2 -host localhost pvserver.exe", two pvserver processes was started and worked fine.
But if I want to start 4 pvserver processes , 2 on computer1 and 2 on computer2, what command should I use?

Last edited by Sia; October 30, 2013 at 05:31. Reason: typed wrong
Sia is offline   Reply With Quote

Old   November 1, 2013, 19:23
Default
  #2
Super Moderator
 
Bruno Santos
Join Date: Mar 2009
Location: Lisbon, Portugal
Posts: 8,258
Blog Entries: 34
Rep Power: 84
wyldckat is just really nicewyldckat is just really nicewyldckat is just really nicewyldckat is just really nice
Greetings Sia and welcome to the forum!

I see that you've read this post: Error initiating pvserver on Windows - post #4

Since ParaView 4.0.1 on Windows uses Open-MPI, therefore these instructions should work: http://www.open-mpi.org/faq/?categor...imple-spmd-run

Best regards,
Bruno
wyldckat is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
distributing server, mpich2, paraview, windows 7

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Paraview 3.12 memory allocation problem while saving animation jgomez OpenFOAM Paraview & paraFoam 17 September 14, 2013 17:03
Installation Problem with ParaView 3.12.0 on Scientific Linux 5.7 Wley OpenFOAM Installation 2 September 28, 2012 06:06
Paraview color scale problem Jdog OpenFOAM Paraview & paraFoam 1 November 19, 2011 07:49
Problem with Colors in ParaView sven OpenFOAM Paraview & paraFoam 1 May 31, 2009 08:13
window management problem. chidu CFX 0 March 7, 2005 12:00


All times are GMT -4. The time now is 23:55.