CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > STAR-CCM+

Assembly problems

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   July 12, 2010, 13:44
Default Assembly problems
  #1
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Rep Power: 0
shamu_33 is on a distinguished road
I have been trying to import an assembly from Pro-Engineer, using several different kinds of files, including .stl and .igs. In each case, part of my assembly is lost when I remesh the model.

Any ideas why this is happening?

Thanks
shamu_33 is offline   Reply With Quote

Old   July 12, 2010, 15:30
Default
  #2
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Rep Power: 0
shamu_33 is on a distinguished road
Never mind. I just figured out all of the interfacing details and such. I am a beginner with this Star-CCM+ software. Thank you for your time though!
shamu_33 is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Importing Solidworks Assembly rmc CFX 3 September 30, 2014 10:34
Needed Benchmark Problems for FSI Mechstud Main CFD Forum 4 July 26, 2011 12:13
CFdesign problems gaussist Autodesk Simulation CFD 3 July 8, 2009 10:41
Some problems with Star CD Micha CD-adapco 0 August 6, 2003 13:55
Inverse problems Aleksey Alekseev Main CFD Forum 0 May 12, 1999 15:38


All times are GMT -4. The time now is 18:01.