CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > SU2 Installation

Tecio linking

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   October 3, 2013, 19:22
Default Tecio linking
  #1
Member
 
Tom Jentink
Join Date: Jan 2013
Posts: 48
Rep Power: 4
jentink is on a distinguished road
The configure script for the newest release (2.0.8) is looking for libtecio.a, but I think it should be just tecio.a

Seemed to be fine with stable 2.0 version.
jentink is offline   Reply With Quote

Old   October 7, 2013, 21:18
Default
  #2
Super Moderator
 
Francisco Palacios
Join Date: Jan 2013
Location: Stanford, CA
Posts: 301
Rep Power: 5
fpalacios is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by jentink View Post
The configure script for the newest release (2.0.8) is looking for libtecio.a, but I think it should be just tecio.a

Seemed to be fine with stable 2.0 version.
Hi,

In fact we asked Tecplot to update the new version of the library (2013) in their webpage. http://www.tecplot.com/downloads/tecio-library/

SU2 is in a very active (world-wide) development stage, and the code is changing everyday. We can set a GoToMeeting and help you with the setting of the code.

Anyway, if you want to chat about SU2 outside this forum you can contact me at fpalacios@stanford.edu.

Thanks for your interest in SU2
Best,

Francisco
Lead developer of SU2.
fpalacios is offline   Reply With Quote

Old   October 8, 2013, 10:30
Default
  #3
Member
 
Tom Jentink
Join Date: Jan 2013
Posts: 48
Rep Power: 4
jentink is on a distinguished road
Thanks. I just copied tecio.a to libtecio.a in my tecplot install and seemed to work fine.

One other question: I noticed I'm getting an ascii flow.dat file now. I thought I remembered from 2.0 that it was a binary flow.plt file?

I can dig around and change it back, but I was just wondering if this was on purpose or just an accident?!

Thanks.
jentink is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OpenFOAM 2.1.x linking error AlmostSurelyRob OpenFOAM Installation 8 May 10, 2012 15:07
ICEM - strange linking problem RodriguezFatz ANSYS Meshing & Geometry 3 October 25, 2011 03:25
tecio compilation errors in latest 1.6.x rsamuel OpenFOAM Bugs 1 December 22, 2009 04:34
Dfconsol.lib or Ifconsol.lib for linking earexe ? Noel Phoenics 5 October 15, 2008 09:50
OpenFOAM with Cygwin kitchener OpenFOAM Installation 6 April 24, 2006 23:09


All times are GMT -4. The time now is 07:54.