CFD Online Discussion Forums

CFD Online Discussion Forums (http://www.cfd-online.com/Forums/)
-   Tecplot (http://www.cfd-online.com/Forums/tecplot/)
-   -   Linking Problem in TECIO (http://www.cfd-online.com/Forums/tecplot/125980-linking-problem-tecio.html)

nw_ds November 5, 2013 11:03

Linking Problem in TECIO
 
I am having a linking problem with tecio

I am trying to build the examples given with tecio but I keep getting a linking problem .

1. create a project, add "ij_ordered.cpp" (which will call tecini112, tecdat112, teczne112 and tecend112) as a source file and made sure to include "...\tecplot360\include" directory and include TECIO.h and MASTER.h
2. Add the path to tecio.lib and use tecio.lib. The file is saved under:
"...\tecplot360\bin"

a) Project --> Properties --> Linker-->General, add "..\tecplot360\bin" to the "Additional Library Directories";(this tells the linker where to search)
b) Project --> Properties --> Linker-->Input, add "tecio.lib" to the "Additional Dependencies";(this tells the linker which .lib will be used)

3. Click "Build".

Error msgs are:
error LNK2019: Unresolved external symbol _tecend112@0 referenced...
error LNk2019: Unresolved external symbol _tecdat112@12 referenced...
error LNk2019: Unresolved external symbol _teczne112@84 referenced...
error LNk2019: Unresolved external symbol _tecini112@28 referenced...



As you see, I followed the instruction given in the data-format manual but I can't get it to work.

I have VS2010 and Windows 7 x64
I am desperate


Please HELP

straton November 6, 2013 11:41

Thank you for your posting nw_ds (did you also happen to email Tecplot support directly about this yesterday?)

Are you using the 32-bit or 64-bit library? Is your project 32-bit or 64-bit? They will need to match.

Also, is your compiler using leading underscores as "decorations"? You will need to remove the underscore decorations.


All times are GMT -4. The time now is 01:44.