CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Software User Forums > ANSYS > FLUENT

Black screen appears when trying to Open Fluent

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old   October 2, 2016, 13:20
Lightbulb Black screen appears when trying to Open Fluent
  #1
New Member
 
Moustafa Raafat Shousha
Join Date: Jan 2016
Posts: 6
Rep Power: 7
M.Shousha is on a distinguished road
Dear All,

this's my first time to post a thread on this forum, sorry if i post in the wrong place...

I've a problem in opening Ansys Fluent;
My laptop hangs up and the screen become black when i try to open Fluent. on the other hand, geometry and meshing run very well.

Have anyone faced this problem before?
What should I do to run fluent properly? Is it a licence problem?


I tried many things...
1. checked all windows updates and drivers, everything seem to be fine.
3. Installed of different versions of Ansys (17, 15, 14, 13) all of them give me the black screen
4. Installed of different types of windows 7 (ultimate, enterprise, 32-bit and 64-bit)

My Labtop is EliteBook 8560P;
i7-2760 QM - 2.4 GHZ (8 CPUS) / 12 GB RAM


I'd really appreciate your help.
Thanks
M.Shousha is offline   Reply With Quote

Old   November 10, 2018, 09:57
Default Delete the current theme of Windows.
  #2
New Member
 
Hae Soo Lee
Join Date: May 2011
Location: South Korea
Posts: 3
Rep Power: 11
jlaclee is on a distinguished road
Delete the current theme of Windows.

Have a good CFD~~~^^
jlaclee is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what is swap4foam ?? AB08 OpenFOAM 28 February 2, 2016 01:22
[swak4Foam] swak4foam building problem GGerber OpenFOAM Community Contributions 54 April 24, 2015 16:02
Problem compiling a custom Lagrangian library brbbhatti OpenFOAM Programming & Development 2 July 7, 2014 11:32
OpenFOAM without MPI kokizzu OpenFOAM Installation 4 May 26, 2014 09:17
pisoFoam compiling error with OF 1.7.1 on MAC OSX Greg Givogue OpenFOAM Programming & Development 3 March 4, 2011 17:18


All times are GMT -4. The time now is 21:18.