CFD Online Discussion Forums

CFD Online Discussion Forums (https://www.cfd-online.com/Forums/)
-   Main CFD Forum (https://www.cfd-online.com/Forums/main/)
-   -   Regular problem yet no solution posted!!! (https://www.cfd-online.com/Forums/main/82185-regular-problem-yet-no-solution-posted.html)

subhash.kpr November 19, 2010 04:56

Regular problem yet no solution posted!!!
 
Its a persistent problem yet no1 has ever answered it...
While importing an iges while in Gambit if we chose a Spatial translator we get the following error:
Translation requires license feature geom-trans

A point to be noted is that installing gambit does not involve any licensing. Not everyone can afford a licensed software so I REQUEST people to post a solution for this as this has prevented many people from learning Gambit, Fluent and they end up using other softwares.

arjun November 19, 2010 05:13

Quote:

Originally Posted by subhash.kpr (Post 284043)
Its a persistent problem yet no1 has ever answered it...
While importing an iges while in Gambit if we chose a Spatial translator we get the following error:
Translation requires license feature geom-trans

A point to be noted is that installing gambit does not involve any licensing. Not everyone can afford a licensed software so I REQUEST people to post a solution for this as this has prevented many people from learning Gambit, Fluent and they end up using other softwares.


who told you that you do not need license to use gambit.
There are sub features those also require licenses.
This is what happened in your case.

subhash.kpr November 19, 2010 05:41

Thanks for the reply Arjun.

My point is since the problem is so common there must be a solution for this, say a crack, patch etc. But still this question has not been answered and I again request that the solution be shared if there is one which I am sure there must be.

Regards,
Subhash Kapoor

arjun November 19, 2010 06:25

Quote:

Originally Posted by subhash.kpr (Post 284053)
Thanks for the reply Arjun.

My point is since the problem is so common there must be a solution for this, say a crack, patch etc. But still this question has not been answered and I again request that the solution be shared if there is one which I am sure there must be.

Regards,
Subhash Kapoor


Subhash good point. The solution must be shared. I will notify this to ANSYS, since they made this software they are best party to provide solution to this problem.

VU_Engineer December 18, 2011 23:48

was there ever a solution to this problem?

i just spent the last 2 days building the parts in ProE only to have this same import problem


All times are GMT -4. The time now is 18:53.