CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Software User Forums > OpenFOAM > OpenFOAM Community Contributions > OpenFOAM CC Toolkits for Fluid-Structure Interaction

[solids4Foam] HronTurekFsi3 Laminar Tutorial not running parallel using Foam-Extend 4.1?

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old   May 29, 2020, 03:12
Default HronTurekFsi3 Laminar Tutorial not running parallel using Foam-Extend 4.1?
  #1
Member
 
Sultan Islam
Join Date: Dec 2015
Location: Canada
Posts: 44
Rep Power: 6
EternalSeekerX is on a distinguished road
Dear peeps,

So i installed solids4Foam with no issues on foam extend 4.1. I am currently running the lamina version of HronTurekFsi3 and its pretty slow (I dont know if its normal). I am 24 minutes in and only at around time step 2.006. I am running it on opensuse tumbleweed vm giving 6 core of i7 7700HQ. I notice that my cores alternate between 1 to 6, so sometimes core 4 gets 100% and sometimes its 1 or 6. But its never 100% for all 6? Is that normal?

Also my terminal shows this:

Code:
localhost:/home/a.i-workstation/Documents/OpenFOAM/OpenFOAM-Extend4.1/Run/Solids4FoamTutorial/fluidSolidInteraction/HronTurekFsi3/laminar # ./Allrun
Running blockMesh on /home/a.i-workstation/Documents/OpenFOAM/OpenFOAM-Extend4.1/Run/Solids4FoamTutorial/fluidSolidInteraction/HronTurekFsi3/laminar
cat: system/fvSchemes: No such file or directory
cat: system/fvSolution: No such file or directory
Running setsToZones on /home/a.i-workstation/Documents/OpenFOAM/OpenFOAM-Extend4.1/Run/Solids4FoamTutorial/fluidSolidInteraction/HronTurekFsi3/laminar
cat: system/fvSchemes: No such file or directory
cat: system/fvSolution: No such file or directory
Running blockMesh on /home/a.i-workstation/Documents/OpenFOAM/OpenFOAM-Extend4.1/Run/Solids4FoamTutorial/fluidSolidInteraction/HronTurekFsi3/laminar
cat: system/fvSchemes: No such file or directory
cat: system/fvSolution: No such file or directory
Running setsToZones on /home/a.i-workstation/Documents/OpenFOAM/OpenFOAM-Extend4.1/Run/Solids4FoamTutorial/fluidSolidInteraction/HronTurekFsi3/laminar
cat: system/fvSchemes: No such file or directory
cat: system/fvSolution: No such file or directory
Running solids4Foam on /home/a.i-workstation/Documents/OpenFOAM/OpenFOAM-Extend4.1/Run/Solids4FoamTutorial/fluidSolidInteraction/HronTurekFsi3/laminar
cat: system/fvSchemes: No such file or directory
cat: system/fvSolution: No such file or directory
Its stlll running as we speak.
EternalSeekerX is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
InterDyMFoam+simpleFunctionObject Elham OpenFOAM Running, Solving & CFD 5 July 10, 2017 11:59
chtMultiRegionSimpleFoam: crash on parallel run student666 OpenFOAM Running, Solving & CFD 3 April 20, 2017 11:05
Error running simpleFoam in parallel Yuby OpenFOAM Running, Solving & CFD 13 April 17, 2017 16:27
decomposePar is missing a library whk1992 OpenFOAM Pre-Processing 8 March 7, 2015 07:53
Problem with rhoSimpleFoam matteo_gautero OpenFOAM Running, Solving & CFD 0 February 28, 2008 06:51


All times are GMT -4. The time now is 10:32.