CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Software User Forums > OpenFOAM > OpenFOAM Installation

[OpenFOAM.com] v1606+ and v1612+ - Installation Issue on win7

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old   February 10, 2017, 04:14
Default v1606+ and v1612+ - Installation Issue on win7
  #1
New Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 6
Rep Power: 5
aurore_boreality is on a distinguished road
Hi there!

i succeeded in installing openfoam on different win7 computers several times. But now I am running into an error which i've never seen before:

http://imgur.com/a/gCgqq

The installer claims that the /root/.entry.sh is erroneous and not a valid repository/tag.

In previous threads i read that an invalid repository or tag may arise in case of invalid characters.

Does anybody know how to solve this problem or where to find this .entry.sh? I am stuck for weeks now.

Thank you!

Regards
Aurore
aurore_boreality is offline   Reply With Quote

Old   February 13, 2017, 00:10
Default
  #2
pgh
Senior Member
 
Pawan Ghildiyal
Join Date: Nov 2015
Posts: 129
Rep Power: 6
pgh is on a distinguished road
Hi.
Did you change anything in image i.e docker image by logging as root and committing change

Thanks
Pawan
pgh is offline   Reply With Quote

Old   February 13, 2017, 01:15
Default
  #3
Senior Member
 
piu58's Avatar
 
Uwe Pilz
Join Date: Feb 2017
Location: Leipzig, Germany
Posts: 590
Rep Power: 9
piu58 is on a distinguished road
I had problems with Docker too at a special machine. I found no way around it.

Eventually I used the Windows port (without a virtual machine) from cfdsupport which works fine on every machine.
__________________
Uwe Pilz
--
Die der Hauptbewegung überlagerte Schwankungsbewegung ist in ihren Einzelheiten so hoffnungslos kompliziert, daß ihre theoretische Berechnung aussichtslos erscheint. (Hermann Schlichting, 1950)
piu58 is offline   Reply With Quote

Old   February 13, 2017, 14:00
Default
  #4
New Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 6
Rep Power: 5
aurore_boreality is on a distinguished road
thanks for the answers.

afaik i made no root changes in the image.
but i had a previous virtual box running, maybe that causes the troubles.
i completely uninstalled the virtual boxes and removed all machines though.

Regards
Aurore
aurore_boreality is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 21:48.