CFD Online Discussion Forums

CFD Online Discussion Forums (https://www.cfd-online.com/Forums/)
-   OpenFOAM Installation (https://www.cfd-online.com/Forums/openfoam-installation/)
-   -   [foam-extend.org] compiling foam-extend-4.0 after switching to debug mode failed (https://www.cfd-online.com/Forums/openfoam-installation/198330-compiling-foam-extend-4-0-after-switching-debug-mode-failed.html)

Pfiffikus February 2, 2018 11:38

compiling foam-extend-4.0 after switching to debug mode failed
 
After a successful installation on an Debian 3.16.51-3+deb8u1 for opt mode from git we get into trouble after switching to debug mode. Neither a simple './Allwmake' nor a preparatory './Allwclean' ended up in a complete compilation!
On a first glance the generation/compilation of global.c and/or debug.c caused definition doubles ... thus missing libfoam.so at least.
If useful for bug-fixing I could add some error messages ...

Currently I recommend to start from a fresh git copy (as described in https://openfoamwiki.net/index.php/H..._and_debugging) and integrate the essential parts into the first installation afterwards!

Hth
Thomas

wyldckat February 3, 2018 10:04

Quote:

Originally Posted by Pfiffikus (Post 680274)
After a successful installation on an Debian 3.16.51-3+deb8u1 for opt mode we get into trouble after switching to debug mode.
Neither a simple './Allwmake' nor a preparatory './Allwclean' ended up in a complete compilation!

Quick question: Your non-debug installation was done from Deb package or from git?

Pfiffikus February 9, 2018 09:00

Please notice: from git
 
Hi Bruno, may I ask you to notice my added details considering your question? Tia TL


All times are GMT -4. The time now is 06:10.