CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Paraview & paraFoam

Parafoam, Record/Play Test: Wrong data displayed

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   June 24, 2014, 10:09
Default Parafoam, Record/Play Test: Wrong data displayed
  #1
New Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
Rep Power: 0
mosch is on a distinguished road
Hello everyone,
I'm trying to make the postprocessing of my data a bit easier by automatizing the creation of the tresholds, slices etc. with the record/play test feature.

What I am recording: Create a treshold of the cell data for "alphasteel".
What the script does when I test it: Creates atreshold of the point data for "alphasteel".

This is the code for that action in the script:
<pqevent object="pqClientMainWindow/menubar/menuFilters/pqProxyGroupMenuManager0/Threshold" command="activate" arguments="" />
<pqevent object="pqClientMainWindow/proxyTabDock/proxyTabWidget/qt_tabwidget_stackedwidget/objectInspector/ScrollArea/qt_scrollarea_viewport/PanelArea/Editor/SelectInputScalars" command="set_string" arguments="alphasteel" />

I think the problem is that the names for both the point and the cell data are the same (alphasteel) and the script cannot tell them apart despite both of them being separate entries in the dropdown menu.

Is there a way to discern between cell/point data in the automatic post processing (without changing the solver and redoing all the simulations)?

Thanks in any case!


Edit (solution):
If anyone has a similar problem, use File -> Save State instead. Then use Load State on another simulation and manually select the correct .parafoam file for the state to be used on.

Last edited by mosch; June 30, 2014 at 10:41.
mosch is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
udf error srihari FLUENT 1 October 31, 2016 15:18
【Help】"Error: Update_Time_Level: invalid data" Chen FLUENT 2 August 24, 2014 07:51
Problems in compiling paraview in Suse 10.3 platform chiven OpenFOAM Installation 3 December 1, 2009 08:21
ParaFoam step 6 test case michiel09 OpenFOAM Installation 11 July 22, 2009 21:58
How to update polyPatchbs localPoints liu OpenFOAM Running, Solving & CFD 6 December 30, 2005 18:27


All times are GMT -4. The time now is 14:38.