CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Software User Forums > OpenFOAM > OpenFOAM Post-Processing

ParaView does not open data

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old   September 11, 2020, 21:36
Default ParaView does not open data
  #1
New Member
 
Brock
Join Date: Sep 2020
Posts: 2
Rep Power: 0
brocklee is on a distinguished road
Hi everyone!

I'm pretty new to OpenFoam and paraview, and I got everything I needed installed and everything appears to work fine, except I run into an issue when launching ParaView with the 'paraFoam' command.

I'm running Windows 10, and I followed this guide exactly:
https://openfoam.org/download/windows-10/
So I'm running a linux shell with UBUNTU 18.04 LTS.

I tried a very basic tutorial to see if my install was working properly:
https://cfd.direct/openfoam/user-gui...ty/#x5-40002.1

But when I launch paraview with the command 'paraFoam', I get the following readout:

Created temporary 'cavity.OpenFOAM'
QStandardPaths: XDG_RUNTIME_DIR not set, defaulting to '/tmp/runtime-[user]'
failed to get the current screen resources
I/O : uncollated

Paraview opens and will display the model, but the data doesn't load in.
I've been trying to figure this out for the past few days, but unfortunately I'm not the most computer savvy.

Any help would be greatly appreciated!
brocklee is offline   Reply With Quote

Old   September 17, 2020, 15:34
Default
  #2
New Member
 
Ra Miro
Join Date: Aug 2020
Posts: 17
Rep Power: 2
ramrebol is on a distinguished road
Hello brocklee.


I think we are talking about the same issue in ParaView does not open data
ramrebol is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[swak4Foam] swak4foam for OpenFOAM 4.0 mnikku OpenFOAM Community Contributions 77 May 7, 2020 04:22
[OpenFOAM.org] Error creating ParaView-4.1.0 OpenFOAM 2.3.0 tlcoons OpenFOAM Installation 13 April 20, 2016 17:34
OpenFOAM without MPI kokizzu OpenFOAM Installation 4 May 26, 2014 09:17
centOS 5.6 : paraFoam not working yossi OpenFOAM Installation 2 October 9, 2013 01:41
How to update polyPatchbs localPoints liu OpenFOAM Running, Solving & CFD 6 December 30, 2005 17:27


All times are GMT -4. The time now is 05:58.