CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Running, Solving & CFD

Strange behavior when running pimpleFoam, please help!

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   June 16, 2016, 12:37
Default Strange behavior when running pimpleFoam, please help!
  #1
New Member
 
Brendan Anderson
Join Date: May 2016
Posts: 10
Rep Power: 2
king1989 is on a distinguished road
Does anyone know what I'm doing wrong?

Last edited by king1989; June 17, 2016 at 18:07.
king1989 is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running stably with a large Courant number using pimpleFoam mlawson OpenFOAM 11 November 29, 2014 11:37
pimpleFoam deltaT increases rapidly running TJunction like simulation? massive_turbulence OpenFOAM Running, Solving & CFD 8 April 24, 2014 21:09
pimpleFoam initialization? TBERGE OpenFOAM Running, Solving & CFD 2 April 2, 2014 08:20
Losing Log when running in parallel djh2 OpenFOAM Running, Solving & CFD 4 February 28, 2014 10:41
What do you CFD guys do during a long simulation running? bearcat Main CFD Forum 5 July 23, 2009 08:08


All times are GMT -4. The time now is 11:11.