CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Software User Forums > OpenFOAM > OpenFOAM Running, Solving & CFD

SplitMeshRegions not working with Ggi interface

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old   February 17, 2017, 05:02
Default SplitMeshRegions not working with Ggi interface
  #1
New Member
 
Tian Tang
Join Date: Jun 2012
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 18
Rep Power: 11
tiat is on a distinguished road
Hi,

I am trying to use the splitMeshRegions to split my mesh into different regions, in my mesh i have one pair of Ggi boundary. After running, i get the following error:

Creating mesh for region 0 wire


--> FOAM FATAL ERROR:
Exposed face:11475 fc0.00423695 0.000639597 -2.49986e-17) has owner region 0 and neighbour region 0 when handling region:0

From function createRegionMesh(..)
in file splitMeshRegionsLastTimeStep.C at line 719.

FOAM exiting



The exposed face 11475 is actually at the ggi boundary. I wonder anybody has experience of this? I would appreciate your ideas sharing! thanks
tiat is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radiation in semi-transparent media with surface-to-surface model? mpeppels CFX 11 August 22, 2019 08:30
Frozen Rotor 1:1 Mesh Connection pharley CFX 5 January 31, 2013 17:15
GGI in OpenFOAM-1.5-dev philippose OpenFOAM Running, Solving & CFD 14 November 13, 2011 15:55
CFX GGI Interface Error (non-overlapping) surge519 CFX 1 August 3, 2009 19:54
GGI interface problem (CFX-5.7.1) Jesper CFX 3 May 14, 2005 19:06


All times are GMT -4. The time now is 16:30.