CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Software User Forums > OpenFOAM > OpenFOAM Running, Solving & CFD

Problem with parallel run

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old   May 28, 2021, 06:24
Default Problem with parallel run
  #1
New Member
 
Join Date: Mar 2021
Posts: 1
Rep Power: 0
Leon Mata is on a distinguished road
I'm having some problems when trying to run the tutorial case damBreak in parallel. It used to work some time ago, but now I get the following error in the terminal:

Code:
*** An error occurred in MPI_Init_thread
*** on a NULL communicator
*** MPI_ERRORS_ARE_FATAL (processes in this communicator will now abort,
***    and potentially your MPI job)
[tokio:2902664] Local abort before MPI_INIT completed completed successfully, but am not able to aggregate error messages, and not able to guarantee that all other processes were killed!
*** An error occurred in MPI_Init_thread
*** on a NULL communicator
*** MPI_ERRORS_ARE_FATAL (processes in this communicator will now abort,
***    and potentially your MPI job)
[tokio:2902663] Local abort before MPI_INIT completed completed successfully, but am not able to aggregate error messages, and not able to guarantee that all other processes were killed!
--------------------------------------------------------------------------
Primary job  terminated normally, but 1 process returned
a non-zero exit code. Per user-direction, the job has been aborted.
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
mpirun detected that one or more processes exited with non-zero status, thus causing
the job to be terminated. The first process to do so was:

  Process name: [[10459,1],0]
  Exit code:    1

Thanks in advance
Leon Mata is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
solids4foam FSI overset parallel run problem jenksson OpenFOAM Running, Solving & CFD 1 July 28, 2021 18:27
OpenFOAM Parallel Run Problem javier2098 OpenFOAM Pre-Processing 1 November 27, 2019 00:01
Problem in foam-extend 4.0 ggi parallel run Metikurke OpenFOAM Running, Solving & CFD 0 February 20, 2018 06:34
nonNewtonianIcoFoam - problem with parallel run chris_sev OpenFOAM Bugs 4 April 1, 2009 09:13
Problem on Parallel Run Setup Hamidur Rahman CFX 0 September 23, 2007 17:11


All times are GMT -4. The time now is 10:07.