CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums

Search Results

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Darren Leong
Forum: ANSYS July 18, 2012, 01:53
Replies: 70
Views: 126,129
Posted By Darren Leong
Hi Emreg, What system are you using, i.e. OS...

Hi Emreg,

What system are you using, i.e. OS and graphics card.

Have you tried switching off the graphics card to see if the problem still occurs?
Forum: ANSYS December 21, 2011, 22:14
Replies: 70
Views: 126,129
Posted By Darren Leong
If using an ATI card: disable 'Catalyst...

If using an ATI card:

disable 'Catalyst A.I.' and 'Geometry Instancing' and set the bar to all the way to the left for the rest of the 3D settings

or simply disable the card in device manager...
Forum: ANSYS October 8, 2011, 04:44
Replies: 70
Views: 126,129
Posted By Darren Leong
Tested solution above for both ANSYS 12.1 & 13....

Tested solution above for both ANSYS 12.1 & 13. It didn't solve the issue.

Local HPMPI and other components are running fine.
Forum: ANSYS July 26, 2011, 01:08
Replies: 70
Views: 126,129
Posted By Darren Leong
Hi guys, I think I've isolated the problem...

Hi guys,

I think I've isolated the problem to be a compatibility issue using workbench in windows 7 with an ATI card. Let me know if it's the same you all.
No solution yet found
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 07:34.