CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CFD Online Community > Site Help, Feedback & Discussions

Weird double-line-break is happening...

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Like Tree2Likes
  • 1 Post By jola
  • 1 Post By jola

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old   August 24, 2018, 15:32
Default Weird double-line-break is happening...
  #1
Super Moderator
 
Bruno Santos
Join Date: Mar 2009
Location: Lisbon, Portugal
Posts: 10,942
Blog Entries: 42
Rep Power: 121
wyldckat is a name known to allwyldckat is a name known to allwyldckat is a name known to allwyldckat is a name known to allwyldckat is a name known to allwyldckat is a name known to all
This has been happening at least with Firefox on Ubuntu and it has not been happening to just me, since I'm seeing this happen in other posts, as well as PMs sent to me.


Take for example the line space I've added above, to separate my two paragraphs. I only left a single empty line, but after posting, it was rendered as 2 empty lines. Same happens if in advanced mode, I switch the Editor Mode with the button on the top right of the editor box.

If I use Shift+Enter, then it is rendered only as a single empty line, as shown in the empty line just above this paragraph.


I have yet to test this with other browsers, so I don't know if it was due to a recent change in the forum software or on Firefox.
wyldckat is offline   Reply With Quote

Old   August 27, 2018, 08:12
Exclamation Problem with recent Firefox versions, solution found
  #2
Administrator
 
jola's Avatar
 
Jonas Larsson
Join Date: Jan 2009
Location: Gothenburg, Sweden
Posts: 701
Rep Power: 10
jola is on a distinguished road
Send a message via MSN to jola Send a message via Skype™ to jola
This is caused by a change in recent Firefox versions (see http://forums.mozillazine.org/viewto...?f=9&t=3040337 for more discussions).

Both Chrome and Internet Explorer work correctly for me.

You can get Firefox to work correctly also by going to "about:config" in Firefox and toggle "editor.use_div_for_default_newlines" to be "False".

I will wait with looking at possible changes in the forum software setup since this only seems to affect Firefox and I hope that Firefox will fix this soon. It is a Firefox bug that affects the forum behaviour.
wyldckat likes this.
jola is offline   Reply With Quote

Old   August 30, 2018, 12:12
Default
  #3
Administrator
 
jola's Avatar
 
Jonas Larsson
Join Date: Jan 2009
Location: Gothenburg, Sweden
Posts: 701
Rep Power: 10
jola is on a distinguished road
Send a message via MSN to jola Send a message via Skype™ to jola
Bug has been reported to bugzilla and confirmed by them on this forum, so now it is reported correctly to the people behind Firefox. You can follow the bug report here:

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1486513
wyldckat likes this.
jola is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Derivative of velocity and mean velocity hiuluom OpenFOAM Post-Processing 1 May 29, 2015 23:42
1.7.x Environment Variables on Linux 10.04 rasma OpenFOAM Installation 9 July 30, 2010 04:43
Free surface boudary conditions with SOLA-VOF Fan Main CFD Forum 10 September 9, 2006 12:24
Problems of Duns Codes! Martin J Main CFD Forum 8 August 14, 2003 23:19
error while compiling the USER Sub routine CFD user CFX 3 November 25, 2002 15:16


All times are GMT -4. The time now is 23:45.