CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CFX

Got unknown element in Post after adaption

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   March 2, 2004, 07:42
Default Got unknown element in Post after adaption
  #1
Atit
Guest
 
Posts: n/a
My simulation model is axissymmetric. So I create the model in pie shape. After mesh adaption, I got the following message: --------------------------------------------- WARNING: The refiner was unable to identify the underlying CAD data for:

Surface triangle with vertices: [3605, 194, 1508]

Surface triangle with vertices: [194, 2168, 1508]

Surface triangle with vertices: [2168, 194, 3605]

Surface triangle with vertices: [3635, 233, 2418]

Surface triangle with vertices: [233, 1426, 2418]

Surface triangle with vertices: [1426, 233, 3635]

Surface triangle with vertices: [3635, 2467, 1426]

Surface triangle with vertices: [1426, 2467, 2418]

Surface triangle with vertices: [3605, 1508, 1560]

Surface triangle with vertices: [2168, 1560, 1508]

Surface triangle with vertices: [2168, 3605, 1560]

Surface triangle with vertices: [2418, 2467, 3635]

The CAD data for one or more of these vertices may be missing

from the data file.

These points are usually associated with the vertex of a

closed curve that is used to bound a surface. To eliminate

the problem split such curves in two so that no surfaces

are bounded by closed curves.

The refiner will continue but if it attempts to split any

of these faces it will be unable to project any of the newly

created vertices onto the underlying geometry. This could

affect your flow solution in this region. If it does not

split any of these faces then this message can be ignored. ------------------------------------------- When I see the result, there are two unknown element in the model. The magnitude of velocity component in x-direction is changed slightly around those elements. If I don't use mesh adaption, I won't get these elements. However I would like to use adaption. How do I fix this? Thank you very much.
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dsmcInitialise - dsmcFoam archymedes OpenFOAM Pre-Processing 93 February 11, 2014 02:22
fluent3DMeshToFoam bego OpenFOAM 27 May 29, 2013 13:08
autoPatch error, mesh quality related...? Alexvader OpenFOAM 0 October 6, 2011 17:57
compressible two phase flow in CFX4.4 youngan CFX 0 July 1, 2003 23:32
Mashing Problem? ji CFX 2 April 4, 2002 05:03


All times are GMT -4. The time now is 20:59.