CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > FLUENT

Issue with Tgrid

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   August 29, 2006, 16:03
Default Issue with Tgrid
  #1
Ramine
Guest
 
Posts: n/a
Hello all,

I'm meshing an hydrofoil using Gambit for the surfaces then Tgrid for the rest and I managed to do ok for 4 out of 5 geometries I'm testing.

I grow 5 layers of prisms and then mesh the rest of the volume with tets. The surfaces are meshed using triangles and size functions in Gambit.

When I want to grow prisms on one of my geometry, Tgrid gets stuck for hours on the "smoothing normals" and I eventually have to close the program...

Has anybody ever experienced this? Any thoughts of what I'm doing wrong?

Cheers,

Ramine
  Reply With Quote

Old   August 29, 2006, 16:35
Default Re: Issue with Tgrid
  #2
Ramine
Guest
 
Posts: n/a
A new error message I get: "Error: Domain has no dimensionality." I've checked in the help but couldn't find anything about it...

Anybody knows what it means?

Cheers,

Ramine
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Meshing related issue in Flow EFD appu FloEFD, FloWorks & FloTHERM 1 May 22, 2011 08:27
Cannot convert fluent or tgrid hexcore mesh aerogt3 OpenFOAM Other Meshers: ICEM, Star, Ansys, Pointwise, GridPro, Ansa, ... 2 October 22, 2010 11:55
CFX Pre - TGrid Vivek Vasudevan CFX 2 March 20, 2007 07:31
TGrid: segmentation violation error Vincent FLUENT 0 February 15, 2006 11:34
Drawing in TGrid Harmeet FLUENT 0 September 22, 2004 03:56


All times are GMT -4. The time now is 06:05.