CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > FLUENT

particles tracks only working when initializing

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   November 24, 2008, 07:12
Default particles tracks only working when initializing
Posts: n/a
Hi everybody,

i want to track particles in annular duct, under turbulent conditions. Thus, i want to start to follow them after having obtained my flow datas, so that i first iterate to a stable solution and then define my injection. But i always get the message, that there are 0 particles injected. However, if i initialize the flow conditions, everything works well and i can follow my particles :-s !

How can i use a previous solution to track particles!!!

Thanks for your help!
  Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VOF error when initializing Simone CD-adapco 11 February 11, 2009 12:26
error while initializing mahi FLUENT 1 November 26, 2008 06:11
Initializing different block in 3D star123 FLUENT 1 April 8, 2008 20:57
initializing the solution Thiyagarajan FLUENT 2 June 6, 2004 02:48
UDF for initializing VOF Ray Main CFD Forum 0 November 11, 1999 12:29

All times are GMT -4. The time now is 10:56.