CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > OpenFOAM Paraview & paraFoam

Volume rendering in paraview33

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   October 4, 2008, 15:35
Default I'm having no success with vol
Martin Aunskjaer
Join Date: Mar 2009
Location: Denmark
Posts: 48
Rep Power: 8
aunola is on a distinguished road
I'm having no success with volume rendering. According to the Paraview Guide ch.4 this should be pretty straight forward: just select volume rendering, and it should work provided the mesh is all-tetrahedra.

Regardless of whether I first tetrahedralize the mesh via a filter or not I get the same behaviour: OpenGLProjectedTetrahedraMapper is executed (as indicated below the viewer window) repeatedly and for a very long time. When it finaly terminates, whenever I select something, like adjusting the opacity or choosing a filter, it starts all over. And while all this is going on, I never get an actual volume rendering.

I tried a small 1 million cell case, and after 1 hour I still had not gotten a volume rendering.

I'm running Fedora 9, 1.5.x build from sources, qt-4.3.2 build from sources and paraview 3.3 build from sources.

Anyone with similar problems ?
aunola is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Paraview33 build problem sds OpenFOAM Installation 2 August 5, 2008 14:57
ParaView33 through VNC kar OpenFOAM Paraview & paraFoam 4 April 13, 2008 09:53
Rendering surfaces David Banks Main CFD Forum 2 July 12, 2007 08:12
Rendering Rogelio FLUENT 2 November 17, 2005 15:26
No rendering surfaces have been set John FLUENT 1 July 27, 2005 01:09

All times are GMT -4. The time now is 17:58.