CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > OpenFOAM Post-Processing

Probelm with utility uprime

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   January 29, 2010, 03:33
Default Probelm with utility uprime
New Member
Join Date: Nov 2009
Posts: 16
Rep Power: 8
Alicelin is on a distinguished road
Hi everyone,

I got some questions when using post-processing utilities....when I try to run "uprime" as suggested in the user guide, I got the following error message:
fileName::stripInvalid() called for invalid fileName /home/fyp09/OpenFOAM/fyp09-1.5/run/test/Alice/2D_case_test/GA-1-e-test_2_112_testinguprime
For debug level (= 2) > 1 this is considered fatal
so I wonder what's wrong with the uprime

Alicelin is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with sampling Utility in openFOAM 1.6 carmir OpenFOAM Post-Processing 10 February 26, 2014 03:00
How to compile a new utility rudy OpenFOAM 4 October 1, 2011 22:48
Sample utility not working in OpenFoam1.5 dev titio OpenFOAM Post-Processing 1 December 10, 2009 03:38
writeCellVolumes post-processing utility ? OpenFOAM 5 December 1, 2009 06:15
bug in Rcomponents utility cedric_duprat OpenFOAM Bugs 1 May 7, 2009 02:56

All times are GMT -4. The time now is 23:03.