CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Running, Solving & CFD

cannot show rusult in paraview about chtMultiRegionHeater tutoriakls

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   September 19, 2012, 22:07
Default cannot show rusult in paraview about chtMultiRegionHeater tutoriakls
  #1
New Member
 
Maosong Cheng
Join Date: Aug 2012
Posts: 19
Rep Power: 4
mscheng is on a distinguished road
Hello,
After run the chtMultiRegionHeater, I cannot correctly view the result using "paraFoam" command. It can show me "0" time result, but not show me other time.
anybody know, why?

Thanks
mscheng is offline   Reply With Quote

Old   September 21, 2012, 05:15
Default
  #2
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Munich, Germany
Posts: 67
Rep Power: 5
treima is on a distinguished road
Hello,

did you have a look at the containing run folder, if other time-steps are saved? That means, if the solver created other folders for the next time-steps? You should have a "0" folder, a "constant" folder, a "system" folder and other folders "<time>", i.e. "1".

regards
treima
treima is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ParaView suddenly does not show 3D plots vishalsacharya OpenFOAM Paraview & paraFoam 0 November 17, 2011 01:02
Paraview does not show any images Thriceguy OpenFOAM 3 April 17, 2011 20:20
paraview installation woes vex OpenFOAM Installation 15 January 30, 2011 08:11
paraFoam reader for OpenFOAM 1.6 smart OpenFOAM Installation 13 November 16, 2009 22:41
Paraview doesnbt show up kim OpenFOAM Paraview & paraFoam 3 September 21, 2005 22:51


All times are GMT -4. The time now is 10:35.