CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > OpenFOAM Running, Solving & CFD

Mpi problem with Ubuntu

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   April 14, 2008, 21:38
Default More of a notice than a questi
New Member
Richard Jones
Join Date: Mar 2009
Location: Adelaide, South Australia, Australia
Posts: 22
Rep Power: 8
richard is on a distinguished road
More of a notice than a question:

When doing mpi parallel runs on a machine running Ubuntu, I've noticed the solver will hang when your network connection changes.

I'm using 1.4.1 and Ubuntu 7.10.

I havn't done extensive tests, and it is not my forte - but my solution is to turn off all network connections before doing a run.
richard is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wmake ccm26ToFoam compilation problem under Ubuntu x64 810 kprzysowagmailcom OpenFOAM Installation 7 November 6, 2009 05:33
ParaFoam on Ubuntu 804 francy OpenFOAM Installation 6 May 8, 2009 06:57
Problem with Paraviw on Ubuntu noredine OpenFOAM Installation 2 July 31, 2008 05:03
Star-CCM+ on UBUNTU... mk_mat CD-adapco 4 April 22, 2008 14:30
Ubuntu 7.10 and Fluent Gibbon FLUENT 1 November 13, 2007 03:08

All times are GMT -4. The time now is 04:22.