CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CD-adapco

'No response from HOST' error-Moving mesh problems

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   June 15, 2007, 00:15
Default 'No response from HOST' error-Moving mesh problems
  #1
Alfred Herman
Guest
 
Posts: n/a
Invoking the 'star' command to solve any moving mesh models in my standalone Compaq Windows XP system results in the following error: PNP: ***ERROR*** No response from HOST "<hostname>" or invalid hostname PNP: ==> Please check that you are specifying your nodes correctly. Does this have to do with Firewall settings, or entities in the hardware.ini file? A solution/suggestion to this is appreciated.

Alfred Herman
  Reply With Quote

Old   June 15, 2007, 06:53
Default Re: 'No response from HOST' error-Moving mesh prob
  #2
kia
Guest
 
Posts: n/a
hi alfred

are you using authorized licenses ?? .. if so contact suuport team in your country

kia
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
in fluent i get system error : host not found rok FLUENT 2 October 1, 2007 00:03
Error in moving mesh Somnath CD-adapco 2 January 20, 2005 11:49
Error in moving mesh sasikumar CD-adapco 0 January 10, 2005 07:44
moving mesh error. dorain CD-adapco 0 December 7, 2004 01:50
Problems with moving mesh Valery Ponyavin CD-adapco 2 January 28, 2003 23:48


All times are GMT -4. The time now is 22:55.