CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Phoenics

'Bug' in PHOENICS 3.5.1??

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   February 9, 2004, 09:38
Default 'Bug' in PHOENICS 3.5.1??
  #1
suti
Guest
 
Posts: n/a
I ran a VR Tutorial 9: Inlet internal to the Domain... instead of having the inlet as a vertical patch, I created it as a horizontal patch. During the calculation, the Earth run screen shows zero (i.e. 1e-20) vertical velocity component near the inlet (i.e. within a cell next to the inlet patch). I set the probe's location using Monitor-Cell Location inside Main Menu/Output. But after the calculation, at the same location, the VR Viewer shows non-zero (i.e. 1e+00) vertical velocity component. Is there a 'bug' related to Earth run screen?
  Reply With Quote

Old   February 9, 2004, 23:11
Default Re: 'Bug' in PHOENICS 3.5.1??
  #2
suti
Guest
 
Posts: n/a
Can anyone please help me?
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
phoenics Trushar Phoenics 7 August 5, 2011 15:34
new to CFD using Phoenics New Phoenics 5 July 9, 2006 13:03
About Phoenics 3.5 & 3.6 timur Phoenics 5 June 17, 2005 09:44
Phoenics 3.2VR SAIF Phoenics 1 October 6, 2000 10:48
PHOENICS 3.2 VR Saif Main CFD Forum 1 July 4, 2000 05:12


All times are GMT -4. The time now is 22:37.