CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CFX

No results file created message long after solver start to run

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   June 10, 2016, 06:18
Default No results file created message long after solver start to run
  #1
New Member
 
Hugo Regina
Join Date: Apr 2016
Posts: 24
Rep Power: 2
YuguiYo is on a distinguished road
Hi all,

I present my issue : The following message " An error has occurred in cfx5solve:The ANSYS CFX solver exited with return code 1. No results file has been created." appeared after exactly 6259 CPU seconds.

I precise that i've done exactly the same simulation, with the same configuration, but with a time step of 0.1s instead of 0.01s. (for a 5s total time). This is the only difference.
My previous run worked perfectly but i just wanted to rise up the number of time step to do a perfect animation from my simulation.

My outfile from the run is very long so i'll not put it here except if someone need it to understand my problem.

Cheers !

Hugo
YuguiYo is offline   Reply With Quote

Old   June 10, 2016, 09:05
Default
  #2
New Member
 
Hugo Regina
Join Date: Apr 2016
Posts: 24
Rep Power: 2
YuguiYo is on a distinguished road
Ok i'm sorry... After looking closely for 1 hour, i've finally understand that my issue was coming from the memory of my computer... Indead the case where my files are saved is full, that's why CFX took so much time to say it to me...

Sry for the silly question !

Bye
YuguiYo is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
cfx, results file

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Patches to compile OpenFOAM 2.2 on Mac OS X gschaider OpenFOAM Installation on Windows, Mac and other Unsupported Platforms 134 December 5, 2015 04:30
swak4foam building problem GGerber OpenFOAM Installation 54 April 24, 2015 16:02
centOS 5.6 : paraFoam not working yossi OpenFOAM Installation 2 October 9, 2013 01:41
Annoying issue of automatic "Rescale to Data Range " with paraFoam/paraview 3.12 keepfit OpenFOAM Paraview & paraFoam 60 September 18, 2013 03:23
Version 15 on Mac OS X gschaider OpenFOAM Installation 120 December 2, 2009 11:23


All times are GMT -4. The time now is 11:10.