CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Visualization & Post-Processing Software > Tecplot

Error, while reopening my techplot layout file

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Like Tree1Likes
  • 1 Post By farhan4596

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old   August 14, 2016, 02:29
Default Error, while reopening my techplot layout file
  #1
New Member
 
farhan ahsan khan
Join Date: Mar 2015
Posts: 6
Rep Power: 11
farhan4596 is on a distinguished road
I made some figures using excel file as data input for tecplot and saved it as layout along-with the style file. Later, I could reopen it and make changes as required.

But now, when I am reopening my tecplot layout file, its showing "Errors detected while reading layout file. Portions of the layout may be missing."

I don't know what to do? Why is this happening?

Thanks in Advance.
mrwan likes this.
farhan4596 is offline   Reply With Quote

Old   January 5, 2017, 15:25
Default
  #2
New Member
 
dan
Join Date: Jan 2017
Posts: 24
Rep Power: 9
deenriqu is on a distinguished road
It could be that you moved the file from the directory specified in the layout file. Open the layout file in a text editor and verify that you are calling the correct file location.
deenriqu is offline   Reply With Quote

Old   January 12, 2017, 10:12
Default
  #3
Member
 
ram_call's Avatar
 
ram
Join Date: Apr 2013
Posts: 37
Rep Power: 13
ram_call is on a distinguished road
If you have saved your file using .lay format, ensure that .plt files with same name as the .lay file is available in same directory. Tecplot read the data from the .plt file in the same location of the saved .lay file.
ram_call is offline   Reply With Quote

Old   May 23, 2023, 05:46
Default
  #4
New Member
 
MD KAWSAR SAJIB
Join Date: Jul 2022
Posts: 7
Rep Power: 3
mksajib is on a distinguished road
Can anyone help me with a problem I am facing. I have made .lpk file in tecplot. However, when I am trying to open it it is showing me this error.


"Corrupt layout package file header"

Anyone happen to know why it is happening and the solution of it? Thanks in advanced.
mksajib is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
excel, layout, tecplot

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[swak4Foam] funkyDoCalc with OF2.3 massflow NiFl OpenFOAM Community Contributions 14 November 25, 2020 03:30
[Other] How to use finite area method in official OpenFOAM 2.2.0? Detian Liu OpenFOAM Meshing & Mesh Conversion 4 November 3, 2015 03:04
SparceImage v1.7.x Issue on MAC OS X rcarmi OpenFOAM Installation 4 August 14, 2014 06:42
[OpenFOAM] Annoying issue of automatic "Rescale to Data Range " with paraFoam/paraview 3.12 keepfit ParaView 60 September 18, 2013 03:23
"parabolicVelocity" in OpenFoam 2.1.0 ? sawyer86 OpenFOAM Running, Solving & CFD 21 February 7, 2012 11:44


All times are GMT -4. The time now is 17:14.