CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Visualization & Post-Processing Software > ParaView

[OpenFOAM] problem with ParaView 3.8

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old   July 10, 2010, 17:42
Default problem with ParaView 3.8
  #1
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Stuttgart
Posts: 150
Rep Power: 16
Chrisi1984 is on a distinguished road
Hi,

I switched from OF 1.6 to OF 1.7!

I have got the problem that i can not watch my old results of OF 1.6 with the new paraView version 3.8!

Can anyone help me what I can do to solve this problem. I do not get any error message, but I can not see anything.

I tried to post process a tutorial case of OF 1.7 with ParaView 3.8 and it run without a problem. So the reason must be inside the files of the old OF 1.6 version.

Thanks in advance!!

Best regards

Chrisi
Chrisi1984 is offline   Reply With Quote

Old   July 11, 2010, 03:33
Default
  #2
Senior Member
 
Philippose Rajan
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 552
Rep Power: 25
philippose will become famous soon enough
Hello there,

A Good Morning to you!

Just a quick question.... are you using "paraFoam" to post-process OpenFOAM cases using the reader plug-in available within the OpenFOAM distribution, or are you using the OpenFOAM reader which is already present as part of ParaView-3.8 ?

Philippose
philippose is offline   Reply With Quote

Old   July 12, 2010, 02:11
Default
  #3
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Stuttgart
Posts: 150
Rep Power: 16
Chrisi1984 is on a distinguished road
Hello,

I am using paraFoam for post-processing.

Regards
Chrisi
Chrisi1984 is offline   Reply With Quote

Old   July 13, 2010, 02:39
Default
  #4
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Stuttgart
Posts: 150
Rep Power: 16
Chrisi1984 is on a distinguished road
Hi,

I found a solution.

One has to rebuilt the mesh with OF 1.7. Than post-processing can be done with the new verson OF 1.7.

Regards Chris
Chrisi1984 is offline   Reply With Quote

Old   July 14, 2010, 17:07
Default
  #5
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Stuttgart
Posts: 150
Rep Power: 16
Chrisi1984 is on a distinguished road
Hi,

now I can not even post-process simulations in paraFoam 3.8, which were calculated with OpenFoam 1.7.

Can anyone help me please?

Regards

Chrisi
Chrisi1984 is offline   Reply With Quote

Old   July 14, 2010, 18:02
Default
  #6
Retired Super Moderator
 
Bruno Santos
Join Date: Mar 2009
Location: Lisbon, Portugal
Posts: 10,975
Blog Entries: 45
Rep Power: 128
wyldckat is a name known to allwyldckat is a name known to allwyldckat is a name known to allwyldckat is a name known to allwyldckat is a name known to allwyldckat is a name known to all
Greetings Chrisi,

Quote:
Originally Posted by Chrisi1984 View Post
I have got the problem that i can not watch my old results of OF 1.6 with the new paraView version 3.8!
My bet is on you using a non English Ubuntu. I've posted today a solution (actually it's a recycled solution ), if that is the case: http://www.cfd-online.com/Forums/ope...tml#post267265

If that isn't the case, we are going to need some more information to go on! Like, what version and architecture of Ubuntu are you using; how did you install OpenFOAM, i.e., what instructions did you follow... and so on.

Best regards,
Bruno
__________________
wyldckat is offline   Reply With Quote

Old   July 15, 2010, 06:47
Default
  #7
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Stuttgart
Posts: 150
Rep Power: 16
Chrisi1984 is on a distinguished road
Thank you!!

That was the also my problem.

Regards Chrisi
Chrisi1984 is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with loading in paraview on hpc cluster reconstructedCase Lorenzo92 OpenFOAM Post-Processing 0 November 25, 2016 03:00
[OpenFOAM] Paraview 3.12 memory allocation problem while saving animation jgomez ParaView 17 September 14, 2013 17:03
[OpenFOAM] Installation problem with ParaView 3.8.0 on openSUSE 11.2 aero_ ParaView 14 August 2, 2010 18:13
Yet another Paraview problem gascortado OpenFOAM 5 February 21, 2010 06:39
[OpenFOAM] Problem with Colors in ParaView sven ParaView 1 May 31, 2009 08:13


All times are GMT -4. The time now is 01:11.